Wat doe jij?

Iedereen kan wat doen voor de kinderen in Den Haag. Wij vertellen je graag hoe jij je steentje kan bijdragen. Samen maken we Den Haag nog mooier.

 

 

Pijler 1. Duurzaam Delen

De Kast van Lotje is sinds 2012 een bekend Paars gezicht in alle stadsdelen van Den Haag. Met de Kast van Lotje helpen wij gezinnen die het nodig hebben aan goede kleding, schoenen en klein speelgoed. Incidenteel ondersteunen wij ook hulpvragen voor bijvoorbeeld een matras, bed of bureau voor een kind.

Help jij mee met de Kast van Lotje? Dat kan zo!

  • Word vrijwilliger van een Kast
  • Doneer spullen die Lotje goed kan gebruiken. Denk aan kleding, speelgoed, rugtassen voor school, schoenen e.d. Kijk hier voor de Kast in jouw buurt!
  • Adopteer een Kast van Lotje voor €1500,00 en kom met jouw bedrijfslogo op de Kast

#watdoejij

Help met duurzaam delen:

Hoe wil je helpen?

” 1 op de 5 kinderen in Den Haag groeit op in armoede” 

Help bij onze activiteiten:

Hoe wil je helpen?

Pijler 2. Activiteiten

Vier keer per jaar organiseert Lotje de Week van Lotje: een week vol (gratis) activiteiten voor het héle gezin. Samen met partners, particulieren en het bedrijfsleven bieden we met de Week van Lotje gezinsactiviteiten aan voor ontspanning en plezier voor gezinnen die het financieel lastig hebben.

Help jij mee met de Week van Lotje? Dat kan zo!

 

#watdoejij

Lotje meet jaarlijks haar maatschappelijke waarde en impact op de stad Den Haag via de Social HandPrint van MAEX. Als je Lotje steunt als bedrijf, maak jij direct impact op zes verschillende Sustainable Development Goals!
Meer weten? Neem contact op met Eric Beugelsdijk via info@stichtinglotje.nl.

Pijler 3. Projecten

Sinds 2023 heeft Lotje een nieuwe droom waargemaakt: kinderen meer kansen bieden om hun eigen dromen en talenten te ontdekken, beleven en leren. Met de Klas van Lotje helpen wij kinderen tijdens een aantal activiteiten met verschillende thema’s om hun eigen dromen te ontdekken. In- en buiten Den Haag openen we met de Klas van Lotje deuren en werelden die niet voor ieder kind vanzelfsprekend zijn. Op deze manier stimuleren we ieder kind het beste uit zichzelf te halen en te groeien in gelijkwaardigheid. Want ieder kind verdient dezelfde kansen!

Help jij mee met de Klas van Lotje? Dat kan zo!

 

#watdoejij

Help bij onze projecten: