Mirella

Inmiddels ben ik dan ook ruim een jaar met heel veel plezier betrokken bij ‘de kast van Loosduinen’. Samen met de dames op de locatie ‘het Eiland’ hoop ik hier nog heel veel gezinnen/kinderen blij te kunnen maken met kleding en spullen uit onze kast van Lotje.Mirella:
Ik ben in eerste instantie vrijwilligers gaan doen omdat ik een uitkering kreeg van de gemeente den haag en zij mij verplichte vrijwilligerswerk te gaan doen.
Heb inmiddels een betaalde baan maar ben mijn vrijwilligerswerk blijven doen omdat ik zie dat er veel nodig is op het gebied van armoede.
Daarom vrijwilligerswerk !!

Waarom bij lotje.
Ik deed vrijwilligerswerk in wijkcentrum de geest en werdt daar gevraagd de kast te beheren.
Dut voelde super goed .
Zo’n mooi initiatief en zo nodig !
Daarom lotje.

Wat brengt het mij.
Het brengt mij super veel voldoening.
Het is fijn om ouders bij de kast weg te zien gaan met een grote lach op hun gezicht

Weer even met vertrouwen in moeilijke tijden.
Kinderen mooi, goed, netjes en warm aankleden wil uiteindelijk iedere ouder en als ik daar een schakel in mag zijn voelt dit super !!