Open Dag van Lotje: verbinden, ontmoeten, bewegen #watdoejij

Open Dag van Lotje: verbinden, ontmoeten, bewegen #watdoejij

28 februari markeerde een bijzondere mijlpaal voor Stichting Lotje: onze allereerste Open Dag werd een feit. Bezoekers maakten kennis met onze drie pijlers en diverse activiteiten van Lotje rondom kinderarmoede en kansengelijkheid.

Het team van Lotje was herkenbaar aan de Liefs van Lotje trui. Buiten hielpen de fantastische vrijwilligers van Randstad op de “Liefs van Lotje” bakfiets, die voor nog meer zichtbaarheid zorgde. Brasserie Amare serveerde een aparte Lunch van Lotje en gasten gingen op de foto met het grote paarse hart van Lotje.

De dag was gevuld met hoogtepunten, waaronder de bijdrage van de vrijwilligers van de kasten. Zoals Sonja en Marieke van de kast in Houtwijk die hun ervaringen deelden op Den Haag FM met Jessica Mendels. We sloten de dag feestelijk af met de diploma-uitreiking door Wethouder Mariëlle Vavier aan de eerste Klas van Lotje.

Dankzij de steun o.a. van onze partners van Heugten, Jumbo, Fun & Focus Foundation, Amare en Hubbel kijken wij terug op de Liefs van Lotje campagne met als slotstuk de Open Dag van Lotje in Amare. Dank aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen aan deze fantastische dag. Het was een viering van verbinding, steun en het collectieve Paarse hart van Lotje Volg ons op LinkedIn, Instagram of Facebook om op de hoogte te blijven.

Doe zelf mee en kijk op https://www.stichtinglotje.nl/watdoejij

Installatie van de Raad van Lotje

Tijdens de open dag werd ook de De Raad van Lotje voor het eerst bij elkar gebracht. De raad dient als klankbordfunctie voor het Team van Lotje en geeft advies bij:

    • Uitbreiding en verbinding aan diverse netwerkpartners, met name het Haagse MKB voor funding en mogelijke inzet van personeel en vrijwilligers.
    • Vergroten van de naamsbekendheid bij diverse stakeholders
    • Inzet van activiteiten en impact meting daarvan.
    • Lange termijnstrategie van Lotje

De Raad van Lotje bestaat uit vijf “ambassadeurs” die zich, met hun expertise in willen zetten rondom kinderarmoede en kansengelijkheid in Den Haag. Dank voor jullie tijd.

Ander Stichting Lotje nieuws