Nieuwe manager Stichting Lotje

Nieuwe manager Stichting Lotje

Eric Beugelsdijk start per 1 juli als nieuwe manager van Stichting Lotje. Hij volgt Kiki Vikdazir en Marina Sneijders op die de afgelopen jaren met veel plezier en enthousiasme voor Stichting Lotje hebben gewerkt.

“Als vader vol trots en liefde voor mijn twee energieke jongens, raakt het nobele doel van Stichting Lotje mij diep in het hart. Ik besef maar al te goed hoeveel fijn het is om een warme en harmonieuze thuisomgeving te hebben. Het onmetelijke geluk dat ik deel met Denise, Lucca en Flynn, gun ik ieder ander gezin van harte.

Geboren en getogen in de hofstad, dus koester ik mijn stad en voel ik me trots. Nu ik naast mijn eigen bedrijf Roestig Blond ook mijn steentje bijdraag aan het creëren van gelijke kansen voor kinderen in deze stad, groeit mijn trots alleen maar verder.

Wat geeft mij vreugde en vervulling? Een oprecht en inspirerend gesprek, het beoefenen van sport, culinaire verrassingen aan het strand en het avontuurlijk beleven van zoveel mogelijk mooie momenten met mijn dierbare gezin.”

Hartelijke groet,
Eric Beugelsdijk
06 151 49 757

Ander Stichting Lotje nieuws

Open Dag van Lotje – 28 februari

Open Dag van Lotje – 28 februari

We nodigen jullie van harte uit voor de feestelijke OPEN DAG VAN LOTJE in Amare op woensdag 28 februari. Iedereen is welkom vanaf 9:30 uur om Amare te verkennen en Lotje's activiteiten in de stad te...

“Het is fijn om korte lijntjes te hebben”

“Het is fijn om korte lijntjes te hebben”

Stichting Lotje ontvangt jaarlijks 50-60 speciale aanvragen van Haagse hulpverleners. Zo ook van Kali van Vliet, gezinscoach Centrum Jeugd en Gezin, JMO – Stadsdeel Escamp. Wij vroegen Kali naar...

Vier keer 50 jaar!

Vier keer 50 jaar!

Eind mei kregen wij deze email:“Wij (Jorden, Paul, Eric en Michiel) zijn een Haagse vriendengroep en kennen elkaar al bijna 30 jaar, en we zijn dit jaar allemaal 50 geworden. We wilden dit graag...