Vier keer 50 jaar!

Vier keer 50 jaar!

Eind mei kregen wij deze email:
“Wij (Jorden, Paul, Eric en Michiel) zijn een Haagse vriendengroep en kennen elkaar al bijna 30 jaar, en we zijn dit jaar allemaal 50 geworden. We wilden dit graag vieren met mensen die ons dierbaar zijn en organiseerden daarom een feest in strandtent De Staat (Zuiderstrand) voor ca. 80 personen. Omdat wij niets te klagen hebben (gezond, getrouwd, vaste baan, geen geldzorgen) en niet echt behoefte hebben aan meer spullen, wilden we graag iets doen voor mensen die het minder goed hebben getroffen, en daarom hebben we van de gasten een donatie aan Stichting Lotje gevraagd.”

Heel veel dank Jorden, Paul, Eric en Michiel voor dit geweldige initiatief en de mooie donaties die wij van jullie gasten hebben mogen ontvangen!

Wil jij net als Jorden en zijn vrienden ook Stichting Lotje als goede doel voor jouw verjaardagsfeest, jubileum of inzamelingsactie? Laat het ons weten via info@stichtinglotje.nl.

Ander Stichting Lotje nieuws