Vier keer 50 jaar!

Vier keer 50 jaar!

Eind mei kregen wij deze email:
“Wij (Jorden, Paul, Eric en Michiel) zijn een Haagse vriendengroep en kennen elkaar al bijna 30 jaar, en we zijn dit jaar allemaal 50 geworden. We wilden dit graag vieren met mensen die ons dierbaar zijn en organiseerden daarom een feest in strandtent De Staat (Zuiderstrand) voor ca. 80 personen. Omdat wij niets te klagen hebben (gezond, getrouwd, vaste baan, geen geldzorgen) en niet echt behoefte hebben aan meer spullen, wilden we graag iets doen voor mensen die het minder goed hebben getroffen, en daarom hebben we van de gasten een donatie aan Stichting Lotje gevraagd.”

Heel veel dank Jorden, Paul, Eric en Michiel voor dit geweldige initiatief en de mooie donaties die wij van jullie gasten hebben mogen ontvangen!

Wil jij net als Jorden en zijn vrienden ook Stichting Lotje als goede doel voor jouw verjaardagsfeest, jubileum of inzamelingsactie? Laat het ons weten via info@stichtinglotje.nl.

Ander Stichting Lotje nieuws

Open Dag van Lotje – 28 februari

Open Dag van Lotje – 28 februari

We nodigen jullie van harte uit voor de feestelijke OPEN DAG VAN LOTJE in Amare op woensdag 28 februari. Iedereen is welkom vanaf 9:30 uur om Amare te verkennen en Lotje's activiteiten in de stad te...

Nieuwe manager Stichting Lotje

Nieuwe manager Stichting Lotje

Eric Beugelsdijk start per 1 juli als nieuwe manager van Stichting Lotje. Hij volgt Kiki Vikdazir en Marina Sneijders op die de afgelopen jaren met veel plezier en enthousiasme voor Stichting Lotje...

“Het is fijn om korte lijntjes te hebben”

“Het is fijn om korte lijntjes te hebben”

Stichting Lotje ontvangt jaarlijks 50-60 speciale aanvragen van Haagse hulpverleners. Zo ook van Kali van Vliet, gezinscoach Centrum Jeugd en Gezin, JMO – Stadsdeel Escamp. Wij vroegen Kali naar...