De Week van Lotje

De Week van Lotje

Stichting Lotje organiseert samen met Business Netwerk Haaglanden (BNH) van 31 juli t/m 4 augustus de Week van Lotje. Tijdens deze week mogen elke dag ca. 50 kinderen naar een leuke attractie in Den Haag:

  1. Madurodam
  2. Drievliet
  3. Pathe
  4. Avonturia
  5. Omniversum

Deze week met uitjes wordt financieel mogelijk gemaakt door de leden van Business Netwerk Haaglanden, die eind vorig jaar tijdens de kerstbijeenkomst een geweldig bedrag voor Stichting Lotje hebben ingezameld. Na een prachtig evenement in Pathe en MacDonalds voor 500 kinderen in december 2022 wordt er nu dus een hele week georganiseerd.

Leonard van Spronsen, voorzitter Business Netwerk Haaglanden (op de foto links naast Steven Corijn, ook van BNH): “Afgelopen kerst hebben wij met een veiling ruim € 32.000 opgehaald, een prachtig bedrag dat we graag besteden aan het organiseren van leuke uitjes voor kinderen in Den Haag wiens ouders dit zelf niet kunnen betalen. We kennen Stichting Lotje via ons netwerk en we willen hen graag helpen omdat zij zich inzetten voor kwetsbare kinderen in Den Haag. Als het om kinderen gaat, spreekt het in principe iedereen aan. En maatschappelijk gezien dragen we daar met de leden graag een steentje aan bij. We hopen met de steun te bereiken dat een goed doel als Lotje ondersteunt wordt en wij als business club een maatschappelijke bijdrage leveren.”

Wil jij met jouw bedrijf of organisatie ook een kind in Den Haag een leuke dag bezorgen tijdens de Week van Lotje? Doneer dan € 25 via de button onderaan de homepage van onze website https://www.stichtinglotje.nl/!Ander Stichting Lotje nieuws