Steun Stichting Lotje tijdens het Ondernemersgala Den Haag op 25 maart 2023!

Steun Stichting Lotje tijdens het Ondernemersgala Den Haag op 25 maart 2023!

Op zaterdag 25 maart 2023 is het weer zover: Het Ondernemersgala Den Haag! Dit benefietgala is het grootste fundraising event van Den Haag. Heerlijk dineren, een loterij met prachtige prijzen, top entertainment en natuurlijk de veiling voor de goede doelen. Tijdens een onvergetelijke netwerkavond bundelen ondernemers en partners hun krachten om dit jaar zo veel als mogelijk geld op te halen voor het Ronald McDonald Huis en Stichting Lotje.

“Wij zijn enorm dankbaar dat Stichting Lotje een van de twee goede doelen is van het Ondernemersgala Den Haag 2023. We hebben al jaren de wens om een Academie op te richten. Met de Academie van Lotje kunnen we naast praktische noodhulp ook bijdragen aan de verdere ontwikkeling van kwetsbare kinderen. Wij weten dat er veel kinderen in Den Haag in achterstandswijken zijn die behoefte hebben aan goede begeleiding om hun talenten en vaardigheden te ontdekken én leren ermee aan de slag te gaan. Het is echt fantastisch dat deze wens nu werkelijkheid wordt,” aldus bestuursvoorzitter en mede oprichter Lucas Hendrikse.

Het Ondernemersgala Den Haag ontstond in 2006 vanuit een samenwerking van drie founding fathers: City of The Hague (Gemeente Den Haag), Rabobank en het ROC Mondriaan. Het Ondernemersgala Den Haag is inmiddels een jaarlijks terugkerend succesnummer. Niet alleen voor de deelnemende ondernemers, maar zeker ook voor de maatschappelijk verbonden organisaties die met de financiële opbrengst veel voor andere mensen kunnen betekenen.

Reserveer nu een tafel en steun ? Stichting Lotje via https://lnkd.in/eM3tb7jS

Ander Stichting Lotje nieuws

Nieuwe manager Stichting Lotje

Nieuwe manager Stichting Lotje

Eric Beugelsdijk start per 1 juli als nieuwe manager van Stichting Lotje. Hij volgt Kiki Vikdazir en Marina Sneijders op die de afgelopen jaren met veel plezier en enthousiasme voor Stichting Lotje...

“Het is fijn om korte lijntjes te hebben”

“Het is fijn om korte lijntjes te hebben”

Stichting Lotje ontvangt jaarlijks 50-60 speciale aanvragen van Haagse hulpverleners. Zo ook van Kali van Vliet, gezinscoach Centrum Jeugd en Gezin, JMO – Stadsdeel Escamp. Wij vroegen Kali naar...

Vier keer 50 jaar!

Vier keer 50 jaar!

Eind mei kregen wij deze email:“Wij (Jorden, Paul, Eric en Michiel) zijn een Haagse vriendengroep en kennen elkaar al bijna 30 jaar, en we zijn dit jaar allemaal 50 geworden. We wilden dit graag...