Sporten en zwemles voor Lotje-kids bij Max Health Club

Sporten en zwemles voor Lotje-kids bij Max Health Club

Wij zijn heel blij met de onlangs gestarte samenwerking met sportschool Max Health Club. De komende drie jaar bieden zij gratis sporttrainingen en zwemles aan voor een aantal kinderen in Den Haag wiens ouders het niet zelf kunnen betalen. We legden Alyssa Thiele, Manager Marketing, Communicatie & Events van Max Health Club, vijf vragen voor:

1. Op welke manier steunen jullie Stichting Lotje? 
We steunen Stichting Lotje om een aantal van hun kids te laten bewegen bij Max. Elk kind verdient een eerlijke kans en als we op ons gebied, sport en een gezonde levensstijl, iets kunnen betekenen of helpen in de opvoeding van een kind, hopen we dat op deze manier een klein beetje te kunnen doen. Een aantal van de kids komen dansen, kickboksen of doen mee aan onze junior fitness. Gezien onze club ook beschikt over een zwemschool, kan er ook elke diplomaronde een kind via Stichting Lotje zijn of haar zwemdiploma halen!

2. Waar kennen jullie Stichting Lotje van?
Kiki van Stichting Lotje is al jarenlang een trouwe member van de club. Zelfs haar voorganger kwam al altijd sporten bij Max Health Club. Over gezondheid denken de Brains achter Stichting Lotje en Max Health Club dus hetzelfde en hoe fijn is het dat we deze bewustwording nu ook als samenwerking kunnen laten doorschemeren bij de jongere generatie!

3. Wat spreekt jullie aan bij de stichting?
Het spreekt ons aan dat de stichting zich zo ontzettend inzet voor de kinderen die het minder goed hebben. De inzamelacties zijn mooie voorbeelden die niet alleen ervoor zorgen dat mensen blij worden gemaakt met spullen die zij nodig hebben, maar dat het daarbij ook een duurzaam doel heeft. 

4. Er zijn tig goede doelen, op welke punten springt Stichting Lotje er voor jullie uit?
Stichting Lotje houdt het lokaal. En dat maakt het bijzonder. Je krijgt een community gevoel en daardoor zie je werkelijk wat er bereikt wordt met hetgeen wat ingezameld wordt.

5. Wat hopen jullie met de steun te bereiken?
Wij hopen dat Stichting Lotje ook aan haar achterban sport en beweging kan bijbrengen. Dit doen we natuurlijk door kinderen hier te laten sporten, maar hopen dat ze er daarna bewuster mee omgaan.

Wil jij met jouw bedrijf ook een bijdrage leveren aan het welzijn van kinderen in Den Haag? Neem dan contact op met ons en stuur een email naar info@stichtinglotje.nl.

Ander Stichting Lotje nieuws

Open Dag van Lotje – 28 februari

Open Dag van Lotje – 28 februari

We nodigen jullie van harte uit voor de feestelijke OPEN DAG VAN LOTJE in Amare op woensdag 28 februari. Iedereen is welkom vanaf 9:30 uur om Amare te verkennen en Lotje's activiteiten in de stad te...

Nieuwe manager Stichting Lotje

Nieuwe manager Stichting Lotje

Eric Beugelsdijk start per 1 juli als nieuwe manager van Stichting Lotje. Hij volgt Kiki Vikdazir en Marina Sneijders op die de afgelopen jaren met veel plezier en enthousiasme voor Stichting Lotje...

“Het is fijn om korte lijntjes te hebben”

“Het is fijn om korte lijntjes te hebben”

Stichting Lotje ontvangt jaarlijks 50-60 speciale aanvragen van Haagse hulpverleners. Zo ook van Kali van Vliet, gezinscoach Centrum Jeugd en Gezin, JMO – Stadsdeel Escamp. Wij vroegen Kali naar...