‘Ook wij willen er voor alle kinderen zijn’

‘Ook wij willen er voor alle kinderen zijn’

Onlangs heeft Stichting Kinderopvang 2Samen een Kast van Lotje geadopteerd. Deze kast staat in het Centrum van Jeugd en Gezin in het Wateringse Veld. Met de adoptie van een kast steunt 2Samen het werk van Stichting Lotje.

Onze Charlotte sprak met Yolande Michiels – manager Klantrelaties, Marketing & Communicatie bij Stichting Kinderopvang 2Samen: “We vinden dat ieder kind recht heeft op een goede start in het leven. Daarom zijn we ook te vinden in wijken waar kinderopvang misschien niet rendabel, maar wel hard nodig is. Onze doelstellingen passen dus goed bij de uitgangspunten van Stichting Lotje. Helaas wordt de kloof tussen arm en rijk er niet kleiner op. Het is daarom extra belangrijk dat een initiatief zoals Stichting Lotje blijft bestaan.

Via een vrijwilliger kwam ik met Stichting Lotje in aanraking. Voor de komende vijf jaar hebben we onze steun toegezegd, financieel en via de adoptie van een Kast van Lotje. De stichting werkt niet vanuit een groot hoofdkantoor op afstand, maar direct vanuit de wijken. Dat spreekt ons erg aan en geeft vertrouwen; de vrijwilligers staan direct in contact met de mensen waar het om draait.

Wij zien ernaar uit om onze samenwerking met Stichting Lotje in de toekomst verder uit te breiden.” 

Wij zijn Stichting Kinderopvang 2Samen heel dankbaar voor hun structurele hulp. Wil jij met jouw werk of bedrijf ook een kast van Lotje adopteren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en stuur een e-mail naar info@stichtinglotje.nl.

Ander Stichting Lotje nieuws