Welkom bij Stichting Lotje!

Welkom bij Stichting Lotje!

Onlangs zijn er weer twee nieuwe vrijwilligers bij Stichting Lotje gestart. Zij stellen zich graag aan jullie voor:

Regina van Westing
Mijn naam is Regina van Westing, ik ben 47 jaar en woon met mijn man en 2 volwassen kinderen in Ypenburg in Den Haag. 

Ik volgde stichting Lotje al enige tijd omdat het als kleinschalig goed doel mijn interesse had. Het doorgeven van kleding en spullen aan diegenen die het goed kunnen gebruiken is een mooie manier van helpen. Toen de oproep van Nancy kwam om haar te helpen met de kast in het Centrum voor Jeugd en Gezin in Ypenburg, heb ik daar dan ook direct op gereageerd. 

Ik heb er zin in om mij in te zetten voor Stichting Lotje en hulp te bieden waar nodig.  We hopen de bekendheid van de kast in Ypenburg te kunnen vergroten en daarmee ons bereik uit te breiden.

Frederike van Leijenhorst
Ik ben Frederike van Leijenhorst, trotse moeder van 3 pubers en werkzaam als jeugdverpleegkundige bij de Jgz. Stichting Lotje en de paarse kast ken ik dan ook beroepsmatig en volg hun activiteiten op fb.

Toen ik de ‘vacature’ voor een nieuwe kastbeheerder voor de Kast van Lotje in kindcentrum Bamboe in Escamp zag, dacht ik direct, dat is iets voor mij. Ik ben dol op kinderen en kinderen zijn de toekomst! Vanuit mijn werk weet ik hoe bepalend het kan zijn, waar je wieg staat als je geboren wordt. Als kastbeheerder geeft het  mij veel voldoening  die blije gezichten van zowel ouders als de kinderen te zien, als zij een ‘nieuwe’ outfit krijgen! En even hun (geld)zorgen vergeten. 

Daarnaast spreekt mij het ook erg aan dat de kleding een tweede leven krijgt! Waarmee ik ook een klein beetje bijdraag aan een beter milieu. 

Ook vrijwilliger worden?
Draag jij Stichting Lotje ook een warm hart toe en heb je zin en tijd om een paar uur per week als vrijwilliger te werken? Wij hebben op dit moment drie vacatures. We zoeken een kastbeheerder in buurthuis de Paardenberg in Transvaal; daarnaast zijn wij op zoek naar versterking voor ons communicatieteam en kunnen we nog wel iemand erbij gebruiken om de speciale hulpvragen op te lossen. Kijk op onze vacaturepagina voor meer informatie of neem contact met ons op.

Ander Stichting Lotje nieuws