Oproep: Ondernemers gezocht die een Kast van Lotje willen adopteren

Oproep: Ondernemers gezocht die een Kast van Lotje willen adopteren

Wie wil een van onze kasten adopteren? Verspreid over Den Haag kunnen ouders gebruikte, nog goede kinderkleding, schoenen en klein speelgoed doneren aan de 20 paarse Kasten van Lotje die veelal bij buurtcentra en Centra voor Jeugd & Gezin zijn ondergebracht. Mensen uit de wijk kunnen voor hun kinderen het nodige gratis uit de kast halen. Zo krijgt de kleding een tweede leven bij kinderen die het thuis minder breed hebben. Om je een idee te geven: 1 op de 6 kinderen in Den Haag leeft in armoede. Onze hulp is nu meer dan ooit hard nodig!

Voor € 1000 per jaar kun je een van deze kasten 5 jaar lang adopteren. Wat krijg je ervoor terug? We zetten je naam en logo op een kast naar jouw keuze, je logo komt op onze website en in onze nieuwsbrief en je wordt uitgenodigd voor ons jaarlijks Lotje-event. En niet onbelangrijk; je doet goed. Je helpt Stichting Lotje jaarlijks duizenden kinderen in nood in Den Haag te helpen. Hoe fijn is dat!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een email naar info@stichtinglotje.nl of bel met Marina Sneijders op 06-42302663.

Ander Stichting Lotje nieuws

Nieuwe manager Stichting Lotje

Nieuwe manager Stichting Lotje

Eric Beugelsdijk start per 1 juli als nieuwe manager van Stichting Lotje. Hij volgt Kiki Vikdazir en Marina Sneijders op die de afgelopen jaren met veel plezier en enthousiasme voor Stichting Lotje...

“Het is fijn om korte lijntjes te hebben”

“Het is fijn om korte lijntjes te hebben”

Stichting Lotje ontvangt jaarlijks 50-60 speciale aanvragen van Haagse hulpverleners. Zo ook van Kali van Vliet, gezinscoach Centrum Jeugd en Gezin, JMO – Stadsdeel Escamp. Wij vroegen Kali naar...

Vier keer 50 jaar!

Vier keer 50 jaar!

Eind mei kregen wij deze email:“Wij (Jorden, Paul, Eric en Michiel) zijn een Haagse vriendengroep en kennen elkaar al bijna 30 jaar, en we zijn dit jaar allemaal 50 geworden. We wilden dit graag...