Oproep: Ondernemers gezocht die een Kast van Lotje willen adopteren

Oproep: Ondernemers gezocht die een Kast van Lotje willen adopteren

Wie wil een van onze kasten adopteren? Verspreid over Den Haag kunnen ouders gebruikte, nog goede kinderkleding, schoenen en klein speelgoed doneren aan de 20 paarse Kasten van Lotje die veelal bij buurtcentra en Centra voor Jeugd & Gezin zijn ondergebracht. Mensen uit de wijk kunnen voor hun kinderen het nodige gratis uit de kast halen. Zo krijgt de kleding een tweede leven bij kinderen die het thuis minder breed hebben. Om je een idee te geven: 1 op de 6 kinderen in Den Haag leeft in armoede. Onze hulp is nu meer dan ooit hard nodig!

Voor € 1000 per jaar kun je een van deze kasten 5 jaar lang adopteren. Wat krijg je ervoor terug? We zetten je naam en logo op een kast naar jouw keuze, je logo komt op onze website en in onze nieuwsbrief en je wordt uitgenodigd voor ons jaarlijks Lotje-event. En niet onbelangrijk; je doet goed. Je helpt Stichting Lotje jaarlijks duizenden kinderen in nood in Den Haag te helpen. Hoe fijn is dat!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een email naar info@stichtinglotje.nl of bel met Marina Sneijders op 06-42302663.

Ander Stichting Lotje nieuws

Family Fun dagen voor het hele gezin met Hijs Hokij

Family Fun dagen voor het hele gezin met Hijs Hokij

De Haagse ijshockeyclub Hijs Hokij is donateur van Stichting Lotje en organiseert dit jaar zogenaamde family fun dagen voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben. We spraken met Jacqueline...

Marianne en Rens zetten zich in voor Bouwlust

Marianne en Rens zetten zich in voor Bouwlust

In de Haagse wijk Bouwlust is Allekanten te vinden; een werkbedrijf en ontmoetingsplek voor bewoners van de wijk. “Iedereen kan zich hier op allerlei verschillende manieren ontwikkelen”, zegt Rens...