Welkom bij Stichting Lotje!

Welkom bij Stichting Lotje!

Onlangs zijn er twee nieuwe vrijwilligers bij Stichting lotje gestart. Zij stellen zich graag aan jullie voor:

Saskia (rechts) bij haar onlangs geopende kast samen met Nathalie van Stichting Noodopvang Haaglanden aan het Westeinde

Saskia Scheerhout
Mijn naam is Saskia. Ik ben 48 jaar en woon in Den Haag met mijn man en twee zoons van 16 en 12. Ik ben jurist/manager bij de Rijksoverheid en was al langere tijd op zoek naar vrijwilligerswerk ter aanvulling op mijn baan. Via de website van de gemeente Den Haag waarin alle vacatures van vrijwilligersorganisaties zijn opgenomen kwam ik uit bij Stichting Lotje. Mijn twee voorwaarden: ‘iets met/voor kinderen’ en ‘lokaal’ kwamen bij Stichting Lotje mooi samen. Na een leuk kennismakingsgesprek ga ik vanaf nu de nieuwe kast van Lotje bij het Westeinde beheren. Hopelijk kunnen we daar een hoop mensen mee verder helpen!

Vlnr: Danielle (sleutelpersoon wijkcentrum het Eiland), Sonja en Marieke (beiden vrijwilliger bij Lotje)

Sonja Bilderbeek
Ik ben Sonja en ik woon samen met mijn man in Den Haag. Via mijn schoondochter Marieke die een kast van Lotje in Loosduinen beheert, heb ik over Stichting Lotje gehoord. Het sprak mij erg aan om iets voor kinderen te kunnen betekenen. Ik ben nu vrijwilligster in wijkcentrum het Eiland in Loosduinen samen met Marieke en Danielle en help mee met de uitdeelacties die de stichting organiseert. Ik wil me graag inzetten waar het nodig is!

Ook vrijwilliger worden?
Draag jij Stichting Lotje ook een warm hart toe en heb je zin en tijd om een paar uur per week als vrijwilliger te werken? Wij hebben op dit moment drie vacatures. We zoeken een kastbeheerder in buurthuis de Paardenberg in Transvaal en in kindcentrum Bamboe in Escamp; daarnaast zijn wij op zoek naar versterking voor ons communicatieteam. Kijk op onze vacaturepagina voor meer informatie en neem contact met ons op.

Ander Stichting Lotje nieuws

Open Dag van Lotje – 28 februari

Open Dag van Lotje – 28 februari

We nodigen jullie van harte uit voor de feestelijke OPEN DAG VAN LOTJE in Amare op woensdag 28 februari. Iedereen is welkom vanaf 9:30 uur om Amare te verkennen en Lotje's activiteiten in de stad te...

Nieuwe manager Stichting Lotje

Nieuwe manager Stichting Lotje

Eric Beugelsdijk start per 1 juli als nieuwe manager van Stichting Lotje. Hij volgt Kiki Vikdazir en Marina Sneijders op die de afgelopen jaren met veel plezier en enthousiasme voor Stichting Lotje...

“Het is fijn om korte lijntjes te hebben”

“Het is fijn om korte lijntjes te hebben”

Stichting Lotje ontvangt jaarlijks 50-60 speciale aanvragen van Haagse hulpverleners. Zo ook van Kali van Vliet, gezinscoach Centrum Jeugd en Gezin, JMO – Stadsdeel Escamp. Wij vroegen Kali naar...