“Eén voor allen, allen voor één”

“Eén voor allen, allen voor één”

Op het mooiste plekje van Den Haag, het Lange Voorhout, staan prachtige monumentale panden. Achter deze gevels, schuilen grote bedrijven. Zo ook Hogenhouck m&a. Dit bedrijf wordt ingeschakeld bij bedrijfsovernames of fusies. Zij adviseren en begeleiden bij het gehele proces. Mark, één van de oprichters van Hogenhouck, vertelde dat hij met Stichting Lotje in aanraking is gekomen door zijn vrouw Rachel. Zij zet zich al lange tijd in voor Lotje en heeft deze succesvolle link gelegd. Hoera voor Rachel! Wij spraken donderdag 31 maart met Mark en marketing director Anita over hun donatie: de Stichting Lotje-bakfiets.

Hogenhouck staat bij Lotje echter niet alleen bekend als gulle gever, maar zij steken ook geregeld de handen uit de mouwen. Zo zagen we al eerder stagiairs en medewerkers bij de uitdeelacties, en hebben wij dus nu een mooie bakfiets gekregen. Anita: “We dragen er graag aan bij om iets voor anderen te kunnen betekenen, niet alleen door te geven, maar ook door te dóen. Het is nog het mooiste dat een Haagse Stichting, met hulp van Haagse ondernemers en bedrijven, zich inzet voor Haagse kinderen die het nodig hebben. Eén voor allen, allen voor één.“

De bakfiets is inmiddels voorzien van mooie Lotje en Hogenhouck stickers. De vrijwilligers gebruiken de bakfiets om kinderkleding en speelgoed rond te brengen. De auto kan hierdoor wat vaker blijven staan. Zowel efficiënt, kostenbesparend, als goed voor het milieu. En het logo van Stichting Lotje rijdt op deze manier stralend door de Haagse binnenstad.

Hogenhouck, heel erg bedankt voor jullie fantastische bijdrage!
Wil jij met jouw bedrijf ook helpen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Dat kan met een email naar info@stichtinglotje.nl of bellen met Marina op 06-42302663.


Ander Stichting Lotje nieuws

Open Dag van Lotje – 28 februari

Open Dag van Lotje – 28 februari

We nodigen jullie van harte uit voor de feestelijke OPEN DAG VAN LOTJE in Amare op woensdag 28 februari. Iedereen is welkom vanaf 9:30 uur om Amare te verkennen en Lotje's activiteiten in de stad te...

Nieuwe manager Stichting Lotje

Nieuwe manager Stichting Lotje

Eric Beugelsdijk start per 1 juli als nieuwe manager van Stichting Lotje. Hij volgt Kiki Vikdazir en Marina Sneijders op die de afgelopen jaren met veel plezier en enthousiasme voor Stichting Lotje...

“Het is fijn om korte lijntjes te hebben”

“Het is fijn om korte lijntjes te hebben”

Stichting Lotje ontvangt jaarlijks 50-60 speciale aanvragen van Haagse hulpverleners. Zo ook van Kali van Vliet, gezinscoach Centrum Jeugd en Gezin, JMO – Stadsdeel Escamp. Wij vroegen Kali naar...