“Eén voor allen, allen voor één”

“Eén voor allen, allen voor één”

Op het mooiste plekje van Den Haag, het Lange Voorhout, staan prachtige monumentale panden. Achter deze gevels, schuilen grote bedrijven. Zo ook Hogenhouck m&a. Dit bedrijf wordt ingeschakeld bij bedrijfsovernames of fusies. Zij adviseren en begeleiden bij het gehele proces. Mark, één van de oprichters van Hogenhouck, vertelde dat hij met Stichting Lotje in aanraking is gekomen door zijn vrouw Rachel. Zij zet zich al lange tijd in voor Lotje en heeft deze succesvolle link gelegd. Hoera voor Rachel! Wij spraken donderdag 31 maart met Mark en marketing director Anita over hun donatie: de Stichting Lotje-bakfiets.

Hogenhouck staat bij Lotje echter niet alleen bekend als gulle gever, maar zij steken ook geregeld de handen uit de mouwen. Zo zagen we al eerder stagiairs en medewerkers bij de uitdeelacties, en hebben wij dus nu een mooie bakfiets gekregen. Anita: “We dragen er graag aan bij om iets voor anderen te kunnen betekenen, niet alleen door te geven, maar ook door te dóen. Het is nog het mooiste dat een Haagse Stichting, met hulp van Haagse ondernemers en bedrijven, zich inzet voor Haagse kinderen die het nodig hebben. Eén voor allen, allen voor één.“

De bakfiets is inmiddels voorzien van mooie Lotje en Hogenhouck stickers. De vrijwilligers gebruiken de bakfiets om kinderkleding en speelgoed rond te brengen. De auto kan hierdoor wat vaker blijven staan. Zowel efficiënt, kostenbesparend, als goed voor het milieu. En het logo van Stichting Lotje rijdt op deze manier stralend door de Haagse binnenstad.

Hogenhouck, heel erg bedankt voor jullie fantastische bijdrage!
Wil jij met jouw bedrijf ook helpen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Dat kan met een email naar info@stichtinglotje.nl of bellen met Marina op 06-42302663.


Ander Stichting Lotje nieuws

Welkom bij Stichting Lotje!

Welkom bij Stichting Lotje!

Onlangs zijn er twee nieuwe vrijwilligers bij Stichting lotje gestart. Zij stellen zich graag aan jullie voor: Saskia (rechts) bij haar onlangs geopende kast samen met Nathalie van Stichting...

“Veel mensen kunnen het nu gewoon niet betalen”

“Veel mensen kunnen het nu gewoon niet betalen”

De kleding in de Kasten van Lotje is altijd schoon, net en goed gesorteerd. Dat is een belangrijke reden voor het succes, zegt Ruud, beheerder van MOC Den Haag (Multicultureel Ontmoetings...

“Geen poppen, geen bal, helemaal niks”

“Geen poppen, geen bal, helemaal niks”

Tijdens een huisbezoek bij een gezin uit Eritrea viel het jeugdverpleegkundige Melanie direct op dat er bijna geen meubels stonden. De kamers zagen er leeg uit. Ze miste een bed voor de kinderen. En...