Kies bewust en help Lotje!

Kies bewust en help Lotje!

Elk jaar probeert Stichting Lotje zoveel mogelijk kinderen te helpen die in nood zijn en wel een extraatje kunnen gebruiken. Zo hebben we afgelopen augustus in samenwerking met Zebra Welzijn 170 kinderen uit de Schilderswijk en de Rivierenbuurt blij kunnen maken met een dagje Drievliet. De foto’s zeggen alles, ze hebben er enorm van genoten!

Daarnaast hebben we tijdens de ‘zomerweek’ dankzij verschillende donaties ruim 100 kinderen uit Loosduinen blij kunnen maken met een zomers pretpakket met nieuw speelgoed, knuffels, knutsel en bakspullen. Maar ook aan de tieners was gedacht, meer dan 110 tieners konden met een bon naar de bioscoop dankzij de opbrengsten van de  10 jaar Lotje-actie. Dit alles kunnen wij niet doen zonder de hulp van onze donateurs die wij heel dankbaar zijn.

Wil jij ook helpen om volgend jaar nog meer kinderen een glimlach op hun gezicht te kunnen brengen? Dat kan ook met een donatie met je kerstpakket. Veel bedrijven die zich bezig houden met maatschappelijk ondernemen, maken tegenwoordig gebruik van de keuzemogelijkheid bij een kerstpakket en geven daarbij geregeld de mogelijkheid aan hun werknemers om te kiezen het geld te doneren aan een goed doel in plaats van een kerstpakket. Vraag even na bij jouw bedrijf wat de mogelijkheden zijn. Kies bewust en doe een donatie aan Lotje!

Ander Stichting Lotje nieuws

Online shoppen én gratis Stichting Lotje steunen

Online shoppen én gratis Stichting Lotje steunen

Doelshop.nl heeft Stichting Lotje als goed doel toegevoegd aan haar website.Shop je regelmatig online? Dan verwijzen we je graag naar Doelshop.nl, want wanneer je via onderstaande link bestellingen...

Feestavond Stichting Lotje

Feestavond Stichting Lotje

Update: Gezien de aangescherpte Corona-maatregelen hebben we besloten het feest te verplaatsen naar het voorjaar. Stichting Lotje viert 11 november haar 10-jarig jubileum met een feestavond voor...

Good bye and Hello!

Good bye and Hello!

Manager Marina Sneijders heeft besloten met haar gezin naar Roemenië te emigreren. Vanaf daar blijft zij de komende maanden deels nog werkzaam voor de Stichting. Kiki Vikdazir neemt voorlopig voor...