300 gezinnen blij gemaakt met speelgoed en kleding

300 gezinnen blij gemaakt met speelgoed en kleding

In de afgelopen twee maanden hebben we op verschillende momenten en op verschillende locaties ruim 300 gezinnen blij kunnen maken met gedoneerde kinderkleding en speelgoed. Omdat de toegang tot de Kasten van Lotje vanwege de coronamaatregelen beperkt is, heeft stichting Lotje de afgelopen maanden zoveel mogelijk kleding naar de mensen toegebracht.

In samenwerking met de Voedselbank Haaglanden hebben we op 18 en 19 februari zowel reguliere klanten van de Voedselbank in Laak en gezinnen die financieel getroffen zijn door de coronacrisis en (nog) niet in een hulpverleningstraject zitten, kunnen verblijden. Op 13 en 14 maart maakten we ruim 85 gezinnen uit Mariahoeve, die veelal in verborgen armoede wonen, blij met kleding en speelgoed. Samen met Stichting Lichtpuntjes van Mariahoeve organiseerden we deze dagen. Op 19 maart deelden we in samenwerking met Stek Den Haag speelgoed uit bij wijkcentrum De Bokkefort in Houtwijk en begin april hebben we met onze vrijwilligers in de Lukaskerk, Shalomkerk, Exoduskerk en De Bokkefort gestaan om de laatste winterkleding uit te delen aan nog eens 60 gezinnen.

We zijn dankbaar voor alle kleding en speelgoed die door onze volgers en De Speelgoedwinkel in Wateringen gedoneerd zijn. Wij gaan de Kasten van Lotje nu klaar maken voor de zomer.

Ander Stichting Lotje nieuws