150 blije kinderen met Walky Talkies

150 blije kinderen met Walky Talkies

Armoede is overal en schuilt ook achter de Haagse voordeuren. En achter deze voordeuren wordt het gezinsleven ook beheerst door het coronavirus. Allebei zaken waar kinderen niets aan kunnen doen, maar wel mee te maken hebben. Met het oog op de naderende feestdagen hebben 3 verschillende Haagse partijen de handen (en voeten) ineengeslagen om minder bedeelde kinderen in Den Haag op te vrolijken:

Stefanie Bertram, eigenaar van BeKo Consulting is een ervaren business coach, houdt kantoor in het Haagse WTC en is de donateur van deze actie. Stichting Lotje ondersteunt kleinschalige initiatieven en projecten voor hulp aan kinderen, tot en met 18 jaar in Den Haag, die zich in een noodsituatie bevinden. Stichting Lotje wil kinderen in schrijnende situaties helpen en opvrolijken. En Walky Talkies is een Haags speelgoed-/kindersokkenmerk en kampioen in het opvrolijken van kinderen.

Samen maken we binnenkort zo’n 150 Haagse kinderen blij maken met een paar Walky Talkies, als cadeautje voor in hun schoen of voor onder de kerstboom.┬áDe kinderen kunnen er mee spelen als een sokpop: verhalen verzinnen, avonturen beleven, even ontsnappen aan de realiteit. Maar ze kunnen Walky Talkies ook als sokken dragen, zodat ze altijd kleurrijke, warme voetjes hebben.

We hopen met deze actie kinderen blij te maken en anderen te inspireren om hetzelfde te doen.

Ander Stichting Lotje nieuws