150 blije kinderen met Walky Talkies

150 blije kinderen met Walky Talkies

Armoede is overal en schuilt ook achter de Haagse voordeuren. En achter deze voordeuren wordt het gezinsleven ook beheerst door het coronavirus. Allebei zaken waar kinderen niets aan kunnen doen, maar wel mee te maken hebben. Met het oog op de naderende feestdagen hebben 3 verschillende Haagse partijen de handen (en voeten) ineengeslagen om minder bedeelde kinderen in Den Haag op te vrolijken:

Stefanie Bertram, eigenaar van BeKo Consulting is een ervaren business coach, houdt kantoor in het Haagse WTC en is de donateur van deze actie. Stichting Lotje ondersteunt kleinschalige initiatieven en projecten voor hulp aan kinderen, tot en met 18 jaar in Den Haag, die zich in een noodsituatie bevinden. Stichting Lotje wil kinderen in schrijnende situaties helpen en opvrolijken. En Walky Talkies is een Haags speelgoed-/kindersokkenmerk en kampioen in het opvrolijken van kinderen.

Samen maken we binnenkort zo’n 150 Haagse kinderen blij maken met een paar Walky Talkies, als cadeautje voor in hun schoen of voor onder de kerstboom. De kinderen kunnen er mee spelen als een sokpop: verhalen verzinnen, avonturen beleven, even ontsnappen aan de realiteit. Maar ze kunnen Walky Talkies ook als sokken dragen, zodat ze altijd kleurrijke, warme voetjes hebben.

We hopen met deze actie kinderen blij te maken en anderen te inspireren om hetzelfde te doen.

Ander Stichting Lotje nieuws

Open Dag van Lotje – 28 februari

Open Dag van Lotje – 28 februari

We nodigen jullie van harte uit voor de feestelijke OPEN DAG VAN LOTJE in Amare op woensdag 28 februari. Iedereen is welkom vanaf 9:30 uur om Amare te verkennen en Lotje's activiteiten in de stad te...

Nieuwe manager Stichting Lotje

Nieuwe manager Stichting Lotje

Eric Beugelsdijk start per 1 juli als nieuwe manager van Stichting Lotje. Hij volgt Kiki Vikdazir en Marina Sneijders op die de afgelopen jaren met veel plezier en enthousiasme voor Stichting Lotje...

“Het is fijn om korte lijntjes te hebben”

“Het is fijn om korte lijntjes te hebben”

Stichting Lotje ontvangt jaarlijks 50-60 speciale aanvragen van Haagse hulpverleners. Zo ook van Kali van Vliet, gezinscoach Centrum Jeugd en Gezin, JMO – Stadsdeel Escamp. Wij vroegen Kali naar...