‘1 dag op ‘vakantie’ met Lotje.’ Zo luidde de oproep. En daar gaf onze achterban binnen 24 uur invulling aan!

Stichting Lotje organiseerde een dagje uit naar Drievliet voor 83 kinderen. Deze Haagse kinderen beleefden de mooiste dag van de vakantie. Namens alle kinderen heel veel dank aan de gulle gevers! Iedereen doet mee!

Op donderdag 6 juni organiseert Stichting Lotje een veiling in restaurant Greens in the Park. Heb je zelf nog een Rembrandt op zolder liggen? Of kan je zangles geven? Laat het ons weten, wie weet...