Internationale dag van de Rechten van het Kind

Op 20 november vraagt Stichting Lotje aandacht voor de Rechten van het Kind. Een ludieke actie op diverse social media: Zet je profielfoto op je socials voor één dag op kind!

In Den Haag komt Lotje in actie door concrete hulp te bieden aan kinderen in schrijnende situaties waarin vaak kinderrechten geschonden worden. De achterban van de stichting  helpt stadsgenootjes via Lotje door (gebruikte) goederen en geld te doneren voor kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben.