Drie vacatures bij Stichting Lotje!

Drie vacatures bij Stichting Lotje!

Je houdt van je stad en de kinderen die er opgroeien. Je zou wel iets ‘goeds’ willen doen maar wil dat flexibel kunnen plannen: Een paar uur per maand en lekker dichtbij.

Den Haag | 4-12 u/mnd | vrijwillig

Wij zoeken drie leuke collega’s:

  • 1x Kast van Lotje Escamp
  • 1x Kast van Lotje Scheveningen
  • 1x Logistiek planner & Databasebeheer

Werken voor Stichting Lotje geeft je een goed gevoel. Dat komt omdat je iets doet dat direct impact heeft op kinderen in de stad in gezinnen die het moeilijk hebben. Het is ook leuk. Je leert veel verschillende mensen kennen met zeer diverse achtergronden. Je krijgt de vrijheid om jouw werk zelf in te delen en te schitteren. En last but not least: een leuk netwerk van collega’s die elkaar graag helpen!

– DE KAST VAN LOTJE

We zoeken twee leuke collega’s die elk een eigen Kast van Lotje die beheren. Eén persoon voor Scheveningen, waar een kast in buurtcentrum De Mallemok staat. De andere kan aan de slag bij de Kast van Lotje die bij het Wijkcentrum Escampade op de Ecamplaan staat. Je zorgt dat er inbreng van goede kleding is, je onderhoudt contacten op de locatie en daarbuiten zodat iedereen weet wat de Kast biedt. Je neemt actie als je merkt dat in- en uitstroom van kleding niet op elkaar aansluiten.
Je bent zeer sociaal, spreekt goed Nederlands en beschikt over een uitgebreid netwerk (van ouders met jonge kinderen) en evt. vervoer om op de locatie te komen. Je legt graag nieuwe contacten en kunt je goed inleven in de situatie van een ander. Wonen in de buurt van de Kast van Lotje is een belangrijk voordeel.

– LOGISTIEKE PLANNING EN DATABASEBEHEER

Aanvragen die bij Stichting Lotje binnenkomen, vervullen we met drie pijlers in ons hoofd:

  • Het kind in nood krijg hulp
  • Een duurzame oplossing: circulaire economie
  • We verbinden mensen met hun stad(sgenoten)

Wij zoeken een enthousiaste collega die snel schakelt. Jij matcht aanvraag en aanbod met elkaar en verzorgt de logistieke planning: het vervoer. Dat hoef je niet zelf te doen (tenzij je dat graag wilt natuurlijk!), maar we zoeken naar vervoersoplossingen die logisch en goedkoop zijn. Soms maken we gebruik van een koerier. In de meeste gevallen vraagt dit werk snelle (re)actie. Flexibiliteit is dan belangrijk.

Alle contacten van Stichting Lotje beheren we in onze database. Jij houdt de contacten bij en ververst de database met regelmaat. Dit werk doe je dus met name vanaf je computer en telefoon. Dat kan vanuit huis. Je houdt nauw contact met je collega’s van Stichting Lotje die aanvragen beoordelen.
Je bent sociaal, spreekt goed Nederlands en Engels (andere talen zijn een pré), bent handig online, met applicaties als Google Drive & Wunderlist én je hebt een scherp oog voor details. Je kunt je goed inleven in de ander en je bent creatief in oplossingen.

Heb je interesse? Vragen?
Stuur een mail aan Jeannet

Ander Stichting Lotje nieuws