Dankbaar voor grootse samenwerking

De achterban van Stichting Lotje is zeer betrokken bij het doel om Haagse kinderen in nood te helpen. Naar aanleiding van een oproepje op Facebook, voor kinderen in een zeer schrijnende situatie  (7 december), ontving Stichting Lotje vele donaties.

Op aanvraag van Stichting Lotje, heeft Stichting Ambulance Wens Nederland​ het gezin én het gastgezin verrast met een verzorgde trip naar de Winterefteling. Een belangrijk moment voor de zieke moeder en haar kinderen.