Opening 14e Kast van Lotje in Kindcentrum Bamboe op 19 december

Feest!! De opening van de 14e Kast van Lotje op een bijzondere plek: het spiksplinternieuwe Kindcentrum Bamboe aan de Bentelostraat in Escamp. Twee jonge stadsgenoten knippen het lint door. In Bamboe vind je meerdere organisaties onder één dak, onder andere een school, een voorschool, opvang, CJG en welzijn. Ook deze Kast van Lotje is gemaakt door Stichting het Ambacht. Op de eerste etage bij Stichting Mooi komt ‘ie te staan. Kom je ook?  Welkom van 11 tot 12.30 uur.