Stichting Lotje opent nieuwe kast. Help jij mee?

Met een beetje van je tijd en aandacht geef je iets onbetaalbaars aan onze jonge stadsgenootjes in de stad. De Kast van Lotje is inmiddels een bekend begrip in Den Haag. Vanuit steeds meer locaties kunnen wij gezinnen in moeilijke situaties direct hulp bieden via onze kasten. Binnenkort plaatsen we onze 14e kast in het nét geopende kindcentrum van Den Haag: Bamboe. De Kast van Lotje biedt goede, gebruikte kleding, schoenen en kinderboekjes voor Haagse kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben. Help jij mee?

Voor de nieuwste kast zoeken we een vrijwilliger met een hart voor de stad en de kinderen van Den Haag. Samen met je contactpersoon op de locatie inventariseer je wat er nodig is om de Kast van Lotje te vullen. Je bouwt aan een netwerk zodat de Kast van Lotje goed te vinden is door de professionele hulpverleners in de wijk en je zorgt voor de toevoer van kleding, schoenen en boekjes van goede kwaliteit. Hierbij zet je het eigen netwerk in en eventueel ook je Lotje-collega’s van de andere 13 kasten.

Doe met ons mee! Interesse? Stuur ons een mail: [email protected] 

Ander Stichting Lotje nieuws

Drievliet

Drievliet

'1 dag op 'vakantie' met Lotje.' Zo luidde de oproep. En daar gaf onze achterban binnen 24 uur invulling aan! Stichting Lotje organiseerde een dagje uit naar Drievliet voor 83 kinderen. Deze Haagse...

Buitenlunch

Buitenlunch

Eind juli gingen begeleiders vanuit Zebra Welzijn met 20 kinderen en 6 moeders naar het Zuiderpark. Kinderen hadden een fantastische dag in de buitenlucht en genoten van de lunch.

Veiling van Lotje

Veiling van Lotje

6 Juni organiseerden we de 'Veiling van Lotje' bij Greens. Wat een opbrengst! Dank aan alle gasten en donateurs! Op naar Lotje 2020!