Stichting Lotje opent nieuwe kast. Help jij mee?

Stichting Lotje opent nieuwe kast. Help jij mee?

Met een beetje van je tijd en aandacht geef je iets onbetaalbaars aan onze jonge stadsgenootjes in de stad. De Kast van Lotje is inmiddels een bekend begrip in Den Haag. Vanuit steeds meer locaties kunnen wij gezinnen in moeilijke situaties direct hulp bieden via onze kasten. Binnenkort plaatsen we onze 14e kast in het nét geopende kindcentrum van Den Haag: Bamboe. De Kast van Lotje biedt goede, gebruikte kleding, schoenen en kinderboekjes voor Haagse kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben. Help jij mee?

Voor de nieuwste kast zoeken we een vrijwilliger met een hart voor de stad en de kinderen van Den Haag. Samen met je contactpersoon op de locatie inventariseer je wat er nodig is om de Kast van Lotje te vullen. Je bouwt aan een netwerk zodat de Kast van Lotje goed te vinden is door de professionele hulpverleners in de wijk en je zorgt voor de toevoer van kleding, schoenen en boekjes van goede kwaliteit. Hierbij zet je het eigen netwerk in en eventueel ook je Lotje-collega’s van de andere 13 kasten.

Doe met ons mee! Interesse? Stuur ons een mail: info@stichtinglotje.nl. 

Ander Stichting Lotje nieuws

Open Dag van Lotje – 28 februari

Open Dag van Lotje – 28 februari

We nodigen jullie van harte uit voor de feestelijke OPEN DAG VAN LOTJE in Amare op woensdag 28 februari. Iedereen is welkom vanaf 9:30 uur om Amare te verkennen en Lotje's activiteiten in de stad te...

Nieuwe manager Stichting Lotje

Nieuwe manager Stichting Lotje

Eric Beugelsdijk start per 1 juli als nieuwe manager van Stichting Lotje. Hij volgt Kiki Vikdazir en Marina Sneijders op die de afgelopen jaren met veel plezier en enthousiasme voor Stichting Lotje...

“Het is fijn om korte lijntjes te hebben”

“Het is fijn om korte lijntjes te hebben”

Stichting Lotje ontvangt jaarlijks 50-60 speciale aanvragen van Haagse hulpverleners. Zo ook van Kali van Vliet, gezinscoach Centrum Jeugd en Gezin, JMO – Stadsdeel Escamp. Wij vroegen Kali naar...