5 oktober Vrijwilligersdiner Stichting Lotje, stevig netwerk in de Den Haag

5 oktober Vrijwilligersdiner Stichting Lotje, stevig netwerk in de Den Haag

Midden in de Schilderswijk aten de vrijwilligers van Stichting Lotje op 5 oktober samen. Een avond boordevol gezelligheid, lekker eten en dankbare woorden van oprichtster Else Kodde aan alle vrijwilligers. Zij werden verrast met een prachtig armbandje dat Bazou speciaal voor Stichting Lotje ontwierp en maakte.

Waardevolle tips en nieuws over alle Kasten van Lotje vlogen over de tafels. Nieuwe gezichten werden al snel voornemens om elkaar op te zoeken.

Ike, Aad en Dennis van ’t Ambacht openden voor deze gelegenheid de deuren van de werkplaats en gaven een leuke rondleiding op de plek waar de Kast van Lotje wordt gebouwd door ‘hun jongens’.

De bijzondere verbinding van de aanwezigen, die uit alle hoeken van Den Haag komen, zorgt dat Stichting Lotje een groot verschil maakt voor Haagse kinderen in noodsituaties.

Ander Stichting Lotje nieuws

Mooie donatie!

Mooie donatie!

Vandaag ontvingen wij van de Jongerenraad van Rabobank een mooi bedrag waarmee we ook in 2020 weer het verschil kunnen maken voor Haagse kinderen in noodsituaties. Enorm bedankt!

KerstKado Markt

KerstKado Markt

Vrijdag 13 december organiseerde de Kast van Lotje in Ypenburg een leuke kerstkado markt. Het was een groot succes. Bestaande en nieuwe gebruikers van de Kast konden een kerstgeschenk voor het gezin...

18e Kast van Lotje

18e Kast van Lotje

Vandaag is de 18e Kast van Lotje in Den Haag geplaatst. Locatie: O3 in de Rivierenbuurt. Wat een top locatie! De kast ligt gevuld met mooie kleding. Dank aan onze vrijwilligers die hier hard aan...