Hoera! Stichting Lotje ontvangt MAEX Impuls

Hoera! Stichting Lotje ontvangt MAEX Impuls

Stichting Lotje ontvangt €2500 voor professionaliseringsslag

Haagse kinderen in nood kunnen rekenen op hulp van Stichting Lotje. Die hulp is cruciaal gebleken want Lotje’s toewijding aan deze weerloze groep, alweer 5 jaar, is een succes. De stichting is flink gegroeid. Om toekomstbestendig te zijn, vroeg Stichting Lotje hulp aan MAEX, die een Impuls van €2500 toekent. En dat is geweldig nieuws! Stichting Lotje zet de MAEX Impuls in bij de voorbereiding en stap naar professionalisering in 2018. In deze nieuwe strategie bouwt een programmamanager aan structuur op alle vlakken in de organisatie.

De afgelopen 5 jaar is Stichting Lotje gegroeid door het harde werk en de bezieling van oprichter Else Kodde en haar enthousiaste team van vrijwilligers. Ze zorgen dat Haagse kinderen in nood worden geholpen aan goede, gebruikte, kleding uit de Kast van Lotje. Ook individuele hulpvragen komen bij de stichting terecht. Bedden en anderen essentiële goederen vinden via Stichting Lotje een thuis bij kinderen in schrijnende situaties. Voor steeds meer van deze kinderen blijkt Stichting Lotje dé uitkomst. Zo opent Lotje’s vijftiende kast in september bijvoorbeeld. Natuurlijk weer op een strategisch gekozen plek in Den Haag. “Lotje is groot geworden door klein te blijven” zegt Else. “We zijn goed bereikbaar en beschikken over een uitgebreid netwerk. We kunnen heel snel de juiste hulp bieden in noodsituaties.”

Ander Stichting Lotje nieuws

Online shoppen én gratis Stichting Lotje steunen

Online shoppen én gratis Stichting Lotje steunen

Doelshop.nl heeft Stichting Lotje als goed doel toegevoegd aan haar website.Shop je regelmatig online? Dan verwijzen we je graag naar Doelshop.nl, want wanneer je via onderstaande link bestellingen...

Babyfoonsactie voor Haga ziekenhuis

Babyfoonsactie voor Haga ziekenhuis

Het Hagaziekenhuis in Den Haag is in tijden van de corona-crisis op zoek naar babyfoons. Elke keer als de verzorgers een kamer van een coronapatiënt bezoeken, moeten ze zichzelf omkleden en...

Groen van Prinstererschool overhandigt cheque

Groen van Prinstererschool overhandigt cheque

Milene mocht namens Stichting Lotje deze cheque in ontvangst nemen van Barbara. De kinderen van de Groen van Prinstererschool uit Voorburg hadden allerlei mooie knutsels gemaakt die op de kerstmarkt...