Hoera! Stichting Lotje ontvangt MAEX Impuls

Hoera! Stichting Lotje ontvangt MAEX Impuls

Stichting Lotje ontvangt €2500 voor professionaliseringsslag

Haagse kinderen in nood kunnen rekenen op hulp van Stichting Lotje. Die hulp is cruciaal gebleken want Lotje’s toewijding aan deze weerloze groep, alweer 5 jaar, is een succes. De stichting is flink gegroeid. Om toekomstbestendig te zijn, vroeg Stichting Lotje hulp aan MAEX, die een Impuls van €2500 toekent. En dat is geweldig nieuws! Stichting Lotje zet de MAEX Impuls in bij de voorbereiding en stap naar professionalisering in 2018. In deze nieuwe strategie bouwt een programmamanager aan structuur op alle vlakken in de organisatie.

De afgelopen 5 jaar is Stichting Lotje gegroeid door het harde werk en de bezieling van oprichter Else Kodde en haar enthousiaste team van vrijwilligers. Ze zorgen dat Haagse kinderen in nood worden geholpen aan goede, gebruikte, kleding uit de Kast van Lotje. Ook individuele hulpvragen komen bij de stichting terecht. Bedden en anderen essentiële goederen vinden via Stichting Lotje een thuis bij kinderen in schrijnende situaties. Voor steeds meer van deze kinderen blijkt Stichting Lotje dé uitkomst. Zo opent Lotje’s vijftiende kast in september bijvoorbeeld. Natuurlijk weer op een strategisch gekozen plek in Den Haag. “Lotje is groot geworden door klein te blijven” zegt Else. “We zijn goed bereikbaar en beschikken over een uitgebreid netwerk. We kunnen heel snel de juiste hulp bieden in noodsituaties.”

Ander Stichting Lotje nieuws

Open Dag van Lotje – 28 februari

Open Dag van Lotje – 28 februari

We nodigen jullie van harte uit voor de feestelijke OPEN DAG VAN LOTJE in Amare op woensdag 28 februari. Iedereen is welkom vanaf 9:30 uur om Amare te verkennen en Lotje's activiteiten in de stad te...

Nieuwe manager Stichting Lotje

Nieuwe manager Stichting Lotje

Eric Beugelsdijk start per 1 juli als nieuwe manager van Stichting Lotje. Hij volgt Kiki Vikdazir en Marina Sneijders op die de afgelopen jaren met veel plezier en enthousiasme voor Stichting Lotje...

“Het is fijn om korte lijntjes te hebben”

“Het is fijn om korte lijntjes te hebben”

Stichting Lotje ontvangt jaarlijks 50-60 speciale aanvragen van Haagse hulpverleners. Zo ook van Kali van Vliet, gezinscoach Centrum Jeugd en Gezin, JMO – Stadsdeel Escamp. Wij vroegen Kali naar...