Hoera! Stichting Lotje ontvangt MAEX Impuls

Hoera! Stichting Lotje ontvangt MAEX Impuls

Stichting Lotje ontvangt €2500 voor professionaliseringsslag

Haagse kinderen in nood kunnen rekenen op hulp van Stichting Lotje. Die hulp is cruciaal gebleken want Lotje’s toewijding aan deze weerloze groep, alweer 5 jaar, is een succes. De stichting is flink gegroeid. Om toekomstbestendig te zijn, vroeg Stichting Lotje hulp aan MAEX, die een Impuls van €2500 toekent. En dat is geweldig nieuws! Stichting Lotje zet de MAEX Impuls in bij de voorbereiding en stap naar professionalisering in 2018. In deze nieuwe strategie bouwt een programmamanager aan structuur op alle vlakken in de organisatie.

De afgelopen 5 jaar is Stichting Lotje gegroeid door het harde werk en de bezieling van oprichter Else Kodde en haar enthousiaste team van vrijwilligers. Ze zorgen dat Haagse kinderen in nood worden geholpen aan goede, gebruikte, kleding uit de Kast van Lotje. Ook individuele hulpvragen komen bij de stichting terecht. Bedden en anderen essentiële goederen vinden via Stichting Lotje een thuis bij kinderen in schrijnende situaties. Voor steeds meer van deze kinderen blijkt Stichting Lotje dé uitkomst. Zo opent Lotje’s vijftiende kast in september bijvoorbeeld. Natuurlijk weer op een strategisch gekozen plek in Den Haag. “Lotje is groot geworden door klein te blijven” zegt Else. “We zijn goed bereikbaar en beschikken over een uitgebreid netwerk. We kunnen heel snel de juiste hulp bieden in noodsituaties.”

Ander Stichting Lotje nieuws

Mooie donatie!

Mooie donatie!

Vandaag ontvingen wij van de Jongerenraad van Rabobank een mooi bedrag waarmee we ook in 2020 weer het verschil kunnen maken voor Haagse kinderen in noodsituaties. Enorm bedankt!

KerstKado Markt

KerstKado Markt

Vrijdag 13 december organiseerde de Kast van Lotje in Ypenburg een leuke kerstkado markt. Het was een groot succes. Bestaande en nieuwe gebruikers van de Kast konden een kerstgeschenk voor het gezin...

18e Kast van Lotje

18e Kast van Lotje

Vandaag is de 18e Kast van Lotje in Den Haag geplaatst. Locatie: O3 in de Rivierenbuurt. Wat een top locatie! De kast ligt gevuld met mooie kleding. Dank aan onze vrijwilligers die hier hard aan...