Kast nummer 12 in Laakhage open vanaf 23 mei!

Feest! Een splinternieuwe Kast van Lotje voor Molenwijk. Op 23 mei vieren we dat alweer de 12e kast een feit is. Die dag wensen we onze nieuwe collega Elselot en alle medewerkers van Laakhage veel succes met de kast. Met deze kast kunnen we veel kwetsbare kinderen in Molenwijk helpen met goede (gebruikte) kleding, schoenen en klein speelgoed.

Veel dank aan de jongens van Het Ambacht. Zij hebben de kast gebouwd en natuurlijk mooi “Lotje-paars” geschilderd. Niet te missen dus!