Vacature: Wie vult de Kast van Lotje in Leidschenveen?

Heb jij een paar uur per maand over voor de kwetsbare kinderen in Den Haag? In Leidschenveen wacht de kast van Lotje op jou om de inhoud van de kast op peil te houden. De kast biedt goede, gebruikte kleding, schoenen en klein speelgoed voor Haagse kinderen uit arme gezinnen. Je zorgt voor bekendheid van de kast bij hulpverleners in dit stadsdeel en je inventariseert wat er nodig is in de kast. Je verzamelt kleding, schoenen en klein speelgoed van goede kwaliteit om de kast aan te vullen. Hierbij zet je het eigen netwerk in en eventueel ook je Lotje-collega’s van de andere 11 kasten. Het is makkelijk als je in (de buurt van) Leidschenveen woont. Interesse? Stuur ons een mail: [email protected]chtinglotje.nl, we komen graag met je in contact!