Wie neemt de Kast van Lotje over in de Stationsbuurt? Vrijwilliger gezocht!

Vind jij het leuk om op kleine schaal iets te betekenen voor kwetsbare kinderen in de stad? Voor één van de eerste kasten van Lotje zoeken we een nieuwe beheerder. In het gezellige wijkcentrum Parada op de van Limburg Stirumstraat, houdt Karien-An de kast al jaren bij. Met veel plezier en succes want de kast wordt zeer goed gevonden voor de kinderen in de wijk die spullen nodig hebben. Volg je Karien-An op? Je inventariseert wat er nodig is in de kast en verzamelt kleding, schoenen en klein speelgoed van goede kwaliteit om aan te vullen. Hierbij zet je het eigen netwerk in en eventueel ook je Lotje-collega’s van de andere 11 kasten. Afhankelijk van het succes van je kast, ben je een paar uur per maand voor je kast in de weer. Stuur ons een mail: [email protected] dan praten we graag met je verder.