Inzameling winter-kinderkleertjes woensdag 26 oktober

Het wordt kouder!

Vanaf 1 oktober nemen we graag alleen nog maar winterkleding aan. De herfstvakantie is een goede gelegenheid om uw kinderkasten op te ruimen. Wij ontvangen graag voor de ‘ Kast van Lotje ‘ schone nette winter-kinderkleertjes welke een tweede leven verdienen!

Op woensdag 26 oktober organiseert Stichting Lotje een grote inzamelingsochtend.

Het is ook een goed moment om een aantal vrijwilligsters van Stichting Lotje te leren kennen. De koffie staat klaar!

Locatie: Julianakerk Transvaal, Schalk Burgerstraat 219 Den Haag van 10.00-11.30 uur!

Kunt u niet op deze datum, dan bent u van harte welkom om uw kleertjes naar een andere ‘ Kast van Lotje’ te brengen; kijk voor de adressen bij het kopje ‘ hoe wij helpen’ .