Kast van Lotje wint 1st prijs in centrum Den Haag

In maart 2016 heeft Stichting Lotje meegedaan met de Campagne van het ING Fonds: “Help Nederland vooruit”.

Wij hebben onze droom kenbaar gemaakt dat wij eind 2016 in 10 wijken in Den Haag een “Kast van Lotje” geplaatst willen hebben. ING heeft onze droom, naast een viertal andere initiatieven in centrum Den Haag, geselecteerd uit de vele aanvragen. Daarna konden mensen stemmen op hun favoriete lokale initiatief. Stichting Lotje werd, tijdens de prijsuitreiking op het ING kantoor op de Hobbamastraat, blij verrast met de 1st prijs en ontving een cheque van € 5000.